Protecció Facial

A Probex disposem d’una gamma certificada d’articles homologats per la protecció facial personal, laboral i sanitària enfront dels virus, bacteris i la COVID 19.

Les nostres pantalles protegeixen de contaminacions per contacte accidental de les mans amb conjuntives i mucoses. Són reutilitzables ja que són aptes per a esterilització: a la pantalla protectora facial, la seva corona s’esterilitza per autoclau i la seva làmina per raigs gamma o òxid  d’etilè.

Recomanem la neteja i desinfecció de tots els nostres components amb l’ Spray Desinfectant Probex.

La fixació de la làmina a la corona és senzilla, estable i inamovible.

Es pot substituir per un altre làmina Probex fàcilment.

Està fabricada amb PET ultra-transparent antiratllades. La corona és compacta, ergonòmica, autoajustable i tancada a la part frontal aconseguint una protecció de 180º d’ulls, nas, boca i barbeta.

Fabricada amb polisulfona homologada per a ús mèdic en el cas de la Pantalla Probex ús sanitari i amb poliamida en el cas de la Pantalla Probex ús laboral. Està lliure d’escumes i altres materials porosos que no garanteixen la correcta desinfecció.

La cinta elàstica està dotada de dues terminals metàl·liques que garanteixen la seva fixació a l’estructura de la corona.

Les nostres Pantalles Protectores es poden utilitzar conjuntament amb mascareta i ulleres graduades.

S'estan mostrant 8 resultats