Probex posa color a la seva mascareta transparent

Mascareta transparent LGTBI
abril 28, 2021
81 / 100

Una mascareta transparent però amb els colors de l’arc de Sant Martí. És el nou model que ha llançat l’empresa badalonina Probex, que permet la lectura dels llavis de qui la porta posada i disminueix el so de la veu només un decibel, davant els 12 que poden arribar a esmorteir algunes altres mascaretes.

Entre les característiques tècniques d’aquesta peça destaquen una filtració bacteriana del 90,1% i una respirabilitat de 42 PA/cm2.

La mascareta és reutilitzable i es pot rentar fins a 30 vegades -a 60 graus per aconseguir una desinfecció completa-. El nou disseny és amb teixit transparent i els acabats poden ser en els següents colors: neutre, blau, rosa, groc, negre i multicolor (arc de Sant Martí).

Totes les mascaretes transparents de Probex estan certificades seguint les normatives espanyola i europea, i estan disponibles en quatre talles perquè s’ajustin al màxim a la forma de la cara de cada persona.

Segons un comunicat de la mateixa empresa, és la primera mascareta transparent estampada que existeix.

Aquests elements de protecció davant la covid-19 estan especialment indicats per a persones que necessiten la veu per treballar, com els mestres, comunicadors, persones que treballen de cara al públic, etc., i per a persones amb dificultats auditives i els seus interlocutors, ja que permet veure tota l’expressió facial i, sobretot, llegir els llavis.

 

Ver la noticia en viaempresa.cat

Potser també t’interessi llegir…