¿QUI SOM?

«Pro» de protecció i «obex» del llatí (barrera). D’aquí sorgeix la paraula “probex”. Produïm una línia completa de productes destinats a la protecció personal davant el contagi d’agents infecciosos (COVID-19). El nostre principal producte son les pantalles protectores homologades per la cara.

Projecte impulsat per la pime Rido Envase, que col·labora activament des de l’inici de la pandèmia de voluntaris fabricants de pantalles de protecció facial CO19-FAB-BCN i www.libreguard.care.

Davant la manca de material de protecció disponible i l’acusada dependència d’altres mercats per cobrir les necessitats dels sanitaris i altres treballadors exposats al risc de contagi, sorgeix aquesta iniciativa que agrupa l’experiència d’un Comitè d’Experts en l’àmbit sanitari i de prevenció de riscos laborals més les capacitats tècniques/productives de 5 pimes nacionals que desenvolupen aquesta línia de productes de qualitat, fabricats íntegrament al nostre territori.

Cadascuna de les empreses que fa possible aquest projecte compta amb anys d’experiència en el seu sector, i una infinitat de clients satisfets que avalen la seva trajectòria.

A més, comptem amb la col·laboració d’experts en diverses matèries, com la comunicació, l’audiovisual o el màrqueting. Tots i cadascun d’ells han volgut compartir els seus coneixements i esforços per impulsar aquest projecte amb més rapidesa, per així cobrir com més aviat les necessitats que afloren un mercat cada vegada més saturat.

Atentament,

L’equip de Probex

 

EMPRESA IMPULSORA DEL PROJECTE

EMPRESES COL·LABORADORES

Letras y Telas
Grupo JC
Visible Mask

EMPRESES DISTRIBUÏDORES

Speaking Away